Βίντεο

Παρακολουθήστε τις βιντεοσκοπημένες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις (webinars) στο κανάλι του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο YouTube.

#6 Webinar Εορταστικό: Οικολογική διακόσμηση πασχαλινών αυγών με την Ειρήνη Χριστοφορίδη

Η Κα Χριστοφορίδη Ειρήνη, MSc Τ. Γεωπονίας και Υποψήφια Διδάκτωρ, προτείνει λύσεις για οικολογική διακόσμηση πασχαλινών αυγών. Ένα εορταστικό βίντεο του οποίου τις ιδέες μπορείτε να χαρείτε με τα παιδιά σας! Καλό Πάσχα!

#4 Webinar Οι μαθησιακές δυσκολίες στην εφηβεία (Γραπτός Λόγος και Μαθηματικά)

Η Κα Σπυριδάκη Αλεξάνδρα, MSc Ψυχολόγος, Ειδική Παιδαγωγός, Φιλόλογος και ο Κος Ιωάννης Μιγαδάκης, Μαθηματικός Ειδικής Αγωγής μας εξηγούν τα χαρακτηριστικά των μαθησιακών δυσκολιών στον γραπτό λόγο και τα μαθηματικά στην εφηβεία.

#3 Webinar Εορταστικό: Οι συμβουλές του Καραγκιόζη για τις γιορτές

Φτιαγμένο με έμπνευση και αγάπη για τα παιδιά, αυτό το βίντεο δίνει χρήσιμες συμβουλές για την περίοδο των εορτών μέσα από έναν αγαπημένο παιδικό ήρωα, τον Καραγκιόζη.

#2 Webinar: Πρακτικές συμβουλές για τη μελέτη του παιδιού στο σπίτι, Μικρά και Μεγάλα Συναισθήματα

Πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε χρήσιμες συμβουλές για την μελέτη του παιδιού στο σπίτι; Τί ρόλο παίζουν τα συναισθήματα; Η Κα Κόκκινου Κατερίνα MEd Ειδική Παιδαγωγός και η Κα Λιόλιου Σταυρούλα MSc Ψυχολόγος Παιιδών και Εφήβων μας εξηγούν.

#1 Webinar 15/11/2022 Σχολική προσαρμογή και οργάνωση μελέτης

Η Κα Πιτισικάκη Σοφία MSc ΚΟινωνική Λειτουργός και η Κα Καλλιγιαννάκη Στέλλα MSc, MEd Ειδική Παιδαγωγός μας εξηγούν πως μπορούμε να εναρμονίσουμε την σχολική με την οικογενειακή ζωή και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να οργανώσουν το διάβασμα τους.